Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  GPS-relatert, tur beskrivelser, foto, film, PC -> På ski: kart, sporlogg, rute, veipunkter -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: "If the people let government decide what foods they eat and what medicines they take, their bodies will soon be in as sorry a state as are the souls of those who live under tyranny." - Thomas Jefferson - 1743 - 1826


Ettermiddagstur i Asbjørnsdalen
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   GPS-relatert, tur beskrivelser, foto, film, PC -> På ski: kart, sporlogg, rute, veipunkterMelding format
 
Detlef
Posta 27/2/2007 11:45 (#2137)
Emne: Ettermiddagstur i AsbjørnsdalenJunior Veteran

Poster: 530
50025
Lokasjon: Nordvest i Gudbrandsdalen

Planlagt var vel en to-tre-dagers tur inn i Asbjørnsdalen fram mot Gråhøe, det høyeste punktet i Reinheimen og den eneste der over den magiske 2.000m-grensen (2.014 m). Reinheimen er et lite brukt fjellområde nordvest i Gudbrandsdalen uten tilrettelagt friluftsvirksomhet. Det er flere muligheter til å komme seg inn i Reinheimen - sør fra Billingen, øst fra Lordalen eller som sagt via Asbjørnsdalen, startpunktet var parkeringsplassen ved Rånå noen kilometer fra Bjorli.

Pga det kalde været de siste dagene med dagstemperaturer rundt -10 til -15 grader og sterk vind dropte jeg den planlagte flerdagsturen til fordel av en liten ettermiddagstur på et par to-tre kilometer da været har roet seg med -3 og bare svak vind. Men dagen etter turen viste det seg at den etterfølgende natten skulle bringe massevis av snø der oppe og det ville har vært ganske tungt å komme seg videre eller tilbake.

Da ble det altså bare en liten tur, se vedlagte sporlogg. Ved starten av turen fikk jeg et gløtt av sol og hadde håp på at turen skulle gjennomføres i solskinn men sola forsvant ganske rask igjen, dessverre. Jeg gikk fra parkeringsplassen og det så ut om at en har vært på samme tur inn i Asbjørnsdalen dagen før og da var det bare å gå i sporet. Var dessverre lagt litt for dårlig med masse hull og turen tilbake nedover viste seg som mer eller mindre vanskelig. Var ikke så lett å kjøre rundt hullene og da ble det av og til bare å falle i snøen Om kvelden viste det seg at den venstre ankelen ble forstuet da. Hm.

Underveis var det noen ryper som kaklet litt men det var ikke mulig å ta en titt på de. Prøvde det særlig ved pausen men klarte ikke det. Pytt sann.

 Editert av Detlef 27/2/2007 11:59
(Inngangsporten AsbjjÃrnsdalen.JPG)(blikk mot RRRnnÃ.JPG)(underveis.JPG)Vedlegg
----------------
Vedlegg Asbjjjrnsdalen_26022007.gdb (18KB - 851 nedlastinger)
Vedlegg Inngangsporten AsbjjÃrnsdalen.JPG (98KB - 845 nedlastinger)
Vedlegg blikk mot RRRnnÃ.JPG (103KB - 842 nedlastinger)
Vedlegg underveis.JPG (87KB - 850 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2022 PD9 Software