Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  GPS mottakere, utstyr, kart, programvare -> Garmin utendørs, automotiv, marin, luftfart, mobil -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: "Hvorfor tar Pharma Massemedia i Norge kun 1 kr for 1. måned? Fordi det ikke er verdt å kjøpe? Ja, selvfølgelig" - Falcons' CAFE


Liten test av Nuvi 300
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   GPS mottakere, utstyr, kart, programvare -> Garmin utendørs, automotiv, marin, luftfart, mobilMelding format
 
tomtom
Posta 10/1/2006 23:15 (#205)
Emne: Liten test av Nuvi 300Junior Medlem

Poster: 10

Lokasjon: Norge
En liten test av # Nuvi 300#

Første inntrykk , bra , tynn , og perfekt skjem bilde / oppløsning dag , natt og størrelse, store tall og god plass til boksehanskene uten at du treffer andre knapper , Rask toch skjerm og kjempe rask oppdatering av skjermbilde, stillbar lyd meget bra tatt i betrakting av strørrelsen, stillbar skjem lys med ferdig kapper til hurtig demping av lyset. passer greit inn i en brystlomme. Enkel og bruke rett ut i fra esken , slik at en ikke trenger inst, bok
Som tidliger omtalt litt svakt batteri ca 4 til 8 timers varighet, alt etter hva du bruker den til. Ferdig innlagt i minne City Navigator.

Hva følger med i pakken , usb kabel, ligther kabel, vindu brankett stillbar og en liten plate som har tape til feste på andre plasser enn vinduet om ønskelig. Oppbevarings pose/ futteral når du skal ha gps´en med deg og noen brukermanualer som heller er mangelfulle. minnekortplass, flippantenne som kan i tillegg sette inn ekstern antenne også. dessuten sitter det en restknapp inne i rommet bak antennen når den vippes ut.

Den har sirfstar 3 chipset antenne, som gir full satelitt dekning inne i stua, meget bra, super rask kontakt med satelitter, et produkt som også kan laste inn poi med et gratis porgram som kan lastes inn også fra belanor.
mp3 spiller, jpg bildefremviser, valutakalkulator som er feil da flere land bruker euro og etter mitt syn ubrukelig, mangler dansk og svensk muligheter.

Oversetter som også er ubrukelig, da den er tungvint og mangelfull muligheter, dessuten har den en rekke land som du tvilsomt reiser til for eks Japan, kalulator, og teknisk areal , volum temp , liter osv ..omrekner som er bra

Den har en rekke ferdig knapper som en kan trykke på som for eks nærmeste bensin, hotel, sykehus, parkering osv. men desverre er dette ikke oppdatert og oppgir i mitt tilfelle som er i Arendal og søker på sykehus oppgir den Kr, sand som nærmeste, dette var ltt skuffende på en så ny gps, men dette er likt på alle de andre fra Garmin også som som 3|0 ,320, quest osv. med andre ord ubrukelig for en som ikke kjenner området og ville i dette tilfelle kjøre over bekken etter vann.

Som sagt er ho Guri kvinne stemmen ikke helt oppdatert i følge kartet , der hun sier ta 3 til høyre i en rundkjøring og skulle sagt 2 til høyre for flere er det ikke, i mitt tillfelle, dette har jeg testet ut på samme vei flere ganger, en feil som går igjen på mange gps, kartet viser riktig vei.

rekalkulere meget raskt, viser tid som er antatt ankomst til mål, viser antall meter/ km til neste punkt , kryss osv.
Viser vei navn, eller vei nummer , men savner hastighet visning under navigering. Men kan scrolle ved sette fingren på kartet og dra kartet over hele området der du skal kjøre uten at kartbildet forsvinner , meget bra , kan selvsagt some inn og ut kartet også.

For og få vist fart , må en gå inn i nytt skjermbilde, dette skjer med en tast på skjermen da først viser den fart, tid trippteller osv , men savner flere muligheter her , ellers et tøft utsende som et instrumentbord på en bil.

Totalt sett har den mange innstillings muligheter , som unngå, bomvei, grusvei , usving, osv , dessuten kan du stille inn bil, motorsykkel, gåing, offroad, kart visning på om hvor mye som skal vises av veier, navn osv.

den kan vise kortes vei eller rasker tid, på en vei med flere muligheter får du flere muligheter, og velge mellom alt etter hvs som er stillt inn noe som en må teste ut da den ene veien gikk på gangstier og traktor veier,

Den har også vist en rute fra arendal til spydeberg som går via drammen og langt opp bak oslo og ned igjen totalt 44mil. Jeg kjører den ruta på 22,5 mil via Horten / Moss.
Dette var skuffene, har også sett at den tar Arendal / Hovden på samme vis da den velger omveier selv med andre innstillinger, så blir det utrolige omveier den lager på rene villmarks veier.

Det er det eneste som jeg har oppdaget som er negativt for de som da reiser på helt ukjente plasser kan en risikere og kjøre flere ti talls mil unødvendig. Men jeg har kun oppdaget kun disse , etter et hundretalls andre vei kaluleringer, altså en feil i et eller annet sted.

Konklusjon, En meget bra bilnavigasjon som anbefales på det sterkeste , sett bort i fra alt det som ikke en trenger med mp3 siller osv, det er bilnavigsjon den er kjøpt inn til. alt de andre kan en ha på en lommepc.

Pris på nett kr 4595.- Pris Belanor 5495,-
Nuvi 350 helt lik men med mere minne plass og muligheter til også ta inn trafikkmeldinger via tilkobliner fra FM sender / radio ellers er de helt like

Anbefalt kjøp ...

Tom Tom
*******************************

Toppen av siden Bunnen av siden
Ronde
Posta 1/2/2006 21:09 (#340 - som svar på #205)
Emne: RE: Liten test av Nuvi 300Senior Medlem

Poster: 292
100100252525
(1.2.2006->) NAF butikken har en del GPS modeller på tilbud til medlemmer, bl.a. Garmin nüvi.

Editert av Ronde 1/2/2006 21:10
Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2022 PD9 Software