Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  GPS-relatert, tur beskrivelser, foto, film, PC -> Generelt -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: “The media's the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and to make the guilty innocent, and that's power. Because they control the minds of the masses.” ― Malcolm X (May 19, 1925 – February 21, 1965), born Malcolm Little and also known as El-Hajj Malik El-Shabazz


Navigasjon i rentemarkedet, kommentarer til siste renteheving i Norges Bank, se Hegnar Online TV
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   GPS-relatert, tur beskrivelser, foto, film, PC -> GenereltMelding format
 
Otto
Posta 16/8/2006 22:21 (#1408)
Emne: Navigasjon i rentemarkedet, kommentarer til siste renteheving i Norges Bank, se Hegnar Online TVTop Team

Poster: 7398
50002000100100100252525
Lokasjon: © Navigate3D.no
Kort sagt, det forventes at rentenivået vil være lavt i lang tid framover og at renta vil bli satt opp lite og ikke ofte. Norges Bank signalerer dette pr 16. august 2006, se videooverføring av pressekonferanse på Norges Bank nettsted, anbefales, og Hegnar Online TV v/Trygve Hegnar kommenter dette i denne videoen fra Hegnar Online.

Personlig synes jeg det er praktisk å se på EU's økonomiske langtidsrapporter. Så tidlig som i år 2004/2005 sa EU det samme som Norges Bank i dag sier, i så henseende er det ingen overraskelse.

En viktig detalj fra pressekonferansen i Norges Bank. USA har hittil vært et internasjonalt økonomisk lokomotiv og har således påvirket verdensøkonomien i stor grad. Man ser nå for seg alternativer. Alternativet som synes å bli fremhevet under konferansen er Kina. Stor tilgang av nye varer til rimelige priser fra Kina er med på å holde inflasjonen nede, også i Norge. Dette har ført til at behovet for å øke rentenivået har minket betraktelig. Større og mer effektiv produksjon av varer verden over og mer effektiv internasjonal handel vil således virke positivt inn i fremtiden.

Så lenge vi i Norge har relativt kostbare omsetningsledd av varer til den norske forbruker, vil internasjonal handel i nettbutikker inntil videre være en sentral faktor for å gi forbruker tilgang til varer til rimeligere priser. En oppfordring i så måte, gi de etablerte omsetningsleddene og kjedene i Norge og deres handelspartnere i utlandet konkurranse ved å handle mer i internasjonale nettbutikker.(hegnar_trygve_tv_220x120 sharp.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg hegnar_trygve_tv_220x120 sharp.jpg (7KB - 478 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2019 PD9 Software