Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  GPS mottakere, utstyr, kart, programvare -> Garmin utendørs, automotiv, marin, luftfart, mobil -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: EGNOS satellittene ligger i geostasjonære baner relativt lavt i horisonten


Sporlogg administrasjon på GPSm, aktiv og lagret sporlogg, lagre og slette
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   GPS mottakere, utstyr, kart, programvare -> Garmin utendørs, automotiv, marin, luftfart, mobilMelding format
 
Otto
Posta 30/3/2006 11:54 (#690)
Emne: Sporlogg administrasjon på GPSm, aktiv og lagret sporlogg, lagre og sletteTop Team

Poster: 7404
50002000100100100100
Lokasjon: © Navigate3D.no
Jeg tar utgangspunkt i eksempel på en GPSmap 60CS. Det fungerer tilsvarende for modeller i hele GPSmap og eTrex serien.

Aktiv sporlogg
Jeg har konfigurert aktiv sporlogg til maksimum 10.000 punkter, som anbefales, les Utvidelse av plassen for aktiv sporlogg på f.eks. GPSmap 60CS.
Jeg anvender standard konfigurasjon av sporlogg oppsett, som Overskriv På, Lagringmetode Auto, Intervall Normal og Farge Transparent.

Når GPSm er slått på, er sporlogginga i gang, og den logger sporpunkter kontinuerlig og automatisk i forhold til bevegelse og tid. Det er f.eks. behov for flere punkter når man beveger seg enn når man står stille.

Et eksempel er en aktiv sporlogg oppbygd over 3 dager over en total strekning på 31,1 km, tilbakelagt på ski over 13 timer og 40 minutter. Dette ga 3.186 sporpunkter, dvs 32% av total kapasitet for aktiv sporlogg. Omregnet til tid og strekning vil 10.000 punkter rekke for 42 timer og 54 minutter og 97,6 km, på skitur. Fot-, bil-, båt- og flyturer vil få andre verdier grunnet annerledes hastighet og bevegelsesmønster.

En aktiv sporlogg inneholder datafeltene Tidspunkt, Høyde, Etappelengde, Etappetid og Etappehastighet, Etappekurs og Posisjon.

Lagrede sporlogger
En lagret sporlogg inneholder datafeltene Høyde, Etappelengde, Etappekurs og Posisjon. Den mangler datafeltet Tidspunkt og datafelter som er beregnet på grunnlag av Tidspunkt, dvs datafeltene Tidspunkt, Etappetid og Etappehastighet.

Det er mulig å lagre aktive sporlogg i maksimum 20 lagrede sporlogger på GPSm. En lagret sporlogg får maksimum 500 sporpunkter, dvs en aktiv sporlogg på over 500 punkter blir komprimert ned til maksimum 500 sporpunkter i den lagrede loggen. En aktiv sporlogg på f.eks. 3.186 sporpunkter blir komprimert ned til maksimum 500 sporpunkter i den lagrede loggen.

På GPSm kommer man inn på sporloggsiden ved å velge 'Menu'>'Menu'>'Spor', se vedlagt bilde hvor aktiv sporlogg på ca 6.300 sporpunkter, 63%, er lagret i en lagret sporlogg '30-MAR-06'. I samme bilde finnes funksjonen Slett for å slette aktiv sporlogg for å frigjøre plass for nye 10.000 sporpunkter. Sletting av en lagret sporlogg gjøres ved å velge lagret sporlogg, trykke Entr og velge Slett.

En annen metode for å slette sporlogger, og andre data
Bla til siden Trip Computer med 'Page', velg 'Menu'>'Nullstiller'. Feltet 'Slett sporlogg' sletter aktiv sporlogg, feltet 'Slett lagrede spor' sletter alle lagrede spor. Merk av de felter som du vil ha slettet og velg 'Bruke'>'Ok'. Se vedlagt bilde.(Tracklog Trip Computer.gif)Vedlegg
----------------
Vedlegg Tracklog Trip Computer.gif (10KB - 509 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2019 PD9 Software