Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  Generelle forum, kjøp og salg, nyheter -> Nyheter -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: “It is not because the truth is too difficult to see that we make mistakes... we make mistakes because the easiest and most comfortable course for us is to seek insight where it accords with our emotions - especially selfish ones.” - Alexander Solzhenitsyn (Russian novelist, Nobel Prize for Literature (1970), b.1918) ~ "Did Alexander Solzhenitsyn know about planned metaphysics mind control?" - Falcon


Mobiltelefoner med gratis eller billig wlan ip-telefoni, og GPS mottaker
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   Generelle forum, kjøp og salg, nyheter -> NyheterMelding format
 
admin
Posta 2/3/2006 15:28 (#441)
Emne: Mobiltelefoner med gratis eller billig wlan ip-telefoni, og GPS mottakerMedlem

Poster: 93
252525
Lokasjon: Navigate3D.com

IP-telefoni samtaler er per dato billigste alternativ for telefonsamtaler. På Telepriser.no finner du de billigste leverandørene av ip-telefoni, mobil-telefoni og internett bredbånd. Med eksempelvis Telio mini abonnement, som er en av de rimeligste, ringer man gratis til store deler av verden unntatt til mobiltelefoner som som regel koster. Prisstrukturen varierer fra abonnement til abonnement.

Hva vil vi ha: En mobiltelefon som kan anvendes både i eget og andre ip-nett og i gsm-nettet for å dra fordel av kombinasjonen av de meget lave prisene på wlan ip-telefoni og gsm-nettets store dekningsområde. Problemet for oss forbrukere er foreløbig den relativt høye prisen på mobiltelefoni kontra ip-telefoni og at vi må ha flere telefonenheter med forskjellige telefonnummer for å kunne dra nytte av både billig ip-telefoni og kostbart gsm-nett.

Nokia og Telenor har innledet et samarbeide for å teste sømløs overgang mellom wlan ip-telefoni og gsm mobiltelefoni med mobiltelefoner som har support for begge deler. Det er å regne med at mange aktører verden over tester ut det samme og etablerer hybrid-løsninger. I framtidas mobiltelefoner blir også GPS funksjonalitet integrert.

NOKIA 6136 er en av telefonene som har support for wlan og gsm.

Spar tusener pr år ved å velge riktig mobiltelefon abonnement:
Som et ledd i øke konkurransen på mobiltelefoni vesentlig, sjekk opp Noextras.net, billigste mobiltelefon abonnement per dato. De overfører ditt gamle mobilnummer kostnadsfritt og troner pt på førsteplass på Telepriser.no's lister (2006.03.02->). E-mail lenken til denne posten til dine venner, se nederst til venstre.

(Nokia 6136.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg Nokia 6136.jpg (29KB - 569 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2019 PD9 Software