Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  GPS-relatert, tur beskrivelser, foto, film, PC -> Generelt -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: “The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.” Henry Louis Mencken


Ikke frykt COVID-19, Heiko Santelmann, pensjonert lege
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   GPS-relatert, tur beskrivelser, foto, film, PC -> GenereltMelding format
 
Otto
Posta 20/3/2020 21:40 (#11087)
Emne: Ikke frykt COVID-19, Heiko Santelmann, pensjonert legeSenior Top Team

Poster: 7549
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

Ikke frykt Covid-19 * Pdf-fil vedlagt

Flere av mine pasienter har bedt meg om å gi dem råd om hvordan de kan beskytte seg i disse utfordrende tider. Istedenfor å bruke mye tid til å svare hver enkelt, vil jeg heller skrive her noe som kan brukes av flere.

Men jeg vil ikke gi råd. Til dette er avgjørelsene for viktig og hver av oss har forskjellige ståsteder og individuelle hensyn å ta.

Isteden vil jeg fortelle hva jeg har valgt å gjøre. Mine valg baserer seg på min egen erfaring over 40 år som allmennpraktiserende lege med en spesialitet som lege for naturmedisin fra Tyskland og litteratur-forskning. Siden jeg har lang erfaring med feilinformasjon fra regjeringer og Folkehelseinstituttet (FHI), stoler jeg mer på vitenskapelige artikler jeg finner.

La meg begynne med å si at jeg ikke er redd for covid-19 (C19) og at det jeg skriver her baseres på informasjon jeg har per i dag. Det jeg er redd for er hva den frykten som spres over hele planeten kan føre til. Og da mener jeg ikke bare at folk kan slåss om de siste rullene med dopapir og masker, men at frykt og angst svekker immunsystemet vårt og frykten kan misbrukes av regjeringer til å begrense vår frihet og menneskerett til å si vår mening og bestemme over egen kropp.

Hvor kommer dette viruset fra? Jeg må innrømme at min første tanke ledet til Bill Gates, som hadde sagt (slik fredsprisvinneren Henry Kissinger før ham) at den beste metoden for å redusere befolkningen ned til et akseptabelt nivå, var vaksiner. Han hadde også varslet et slikt scenario med pandemi og behov for vaksiner som han skulle hjelpe til med å utvikle. Jeg hadde også merket meg at flere statsoverhoder, han oppsøkte hadde varslet i fjor en snarlig krise og oppfordret folk til å anskaffe nødproviant. Så jeg bare ventet på en pandemi, der Gates skulle komme som den reddende engel med en vaksine. Det var også veldig rart at Washington Post allerede den 21.1.20 kunne fortelle at et lite sykehus, 40 mil fra Seattle, hadde funnet ut at en hostende mann hadde blitt smittet med Coronavirus. Og de hadde allerede testen klar, når det bare fantes 6 døde i Kina, langt unna Seattle. Det måtte ha vært noen synske leger der som hadde skaffet seg det nødvendige testutstyr en god stund før pasienten kom på sykehuset. - For noen tilfeldigheter! Når jeg skjønte at det fantes ingen vaksine enda, måtte jeg lete videre etter andre «skyldige». - Etter at C19- genomet ble analysert, hersker det ikke lenger tvil om at (C19) ble laget på et laboratorium for biovåpen: Både USA og Kina eier patenter for produksjonen. For de som vil vite mer om hvordan og hvorfor det slapp ut fra Wuhan, anbefaler jeg å lytte til Simon Parkes her: https://www.youtube.com/watch?v=4JQLQ1M1_u0

Smitteveier: Siden C19 kan overleve på kjølige flater i minst 12 timer, vasker vi hender godt med såpe i ½ minutt etter at vi har vært ute i butikker, reist kollektivt eller hatt hånd-kontakt med noe utenfor eget hjem uten å ha på hansker. Desinfeksjon av hender og overflater med 60% alkohol, eller Hydrogenperoksid bruker vi hvis nødvendig. Alminnelige masker hos friske holder ikke ute de små virus, men reduserer risikoen for å berøre munn, nese og øyer med hendene sine, noe som myndighetene sier, uten å følge opp selv: https://www.youtube.com/watch?v=mA1wqjaeKj0. Hos syke som nyser eller hoster, stopper disse masker at dråper spres. - Mens jeg var i Vietnam i hele februar, har jeg observert at absolutt alle gikk med masker når de var ute. Det er kanskje grunnen for at dette landet med små resurser har bare 44 smittede per dags dato, selv om flere kinesere hadde klart å flukte til Nord-Vietnam fra Wuhan. Og bare en gammel dame med hjerteproblemer måtte dø.

Hvor farlig er C19? Det ser ut som om C19 smitter raskere og enklere enn den sesong-influensaen. Mest fordi symptomene kan vise seg ca. 14 dager etter smitte og fordi også symptomfrie kan smitte. Men ifølge WHO og FHI dør det hvert år 290.000-650.000 av den vanlige influensaen, bare i Norge over 1.500 årlig, uten at man kalte det for en epidemi. Når jeg leste om Folkehelseinstitutts anslag over døde av C19, husket jeg tallet «13.000 døde i Norge», som FHI prediket av svineinfluensaen i 2009, der det døde bare 32, mens hundrevis fikk alvorlige bivirkninger av vaksinene som FHI solgte. Etter de tallene som foreligger per dags dato, er C19 ikke farligere enn influensaen. Når man testet bare de sykeste, fordi man ikke hadde nok ressurser i starten, viste statistikken at nesten 10% av de testede døde. Nå tester man langt flere og finner ut at tallet ligger på rund 1%. Bland barn og unge under 29 år helt nede til 0,2%. Det er de gamle, spesielt de med flere andre underliggende sykdommer, som er i faresonen. Forskere har påpekt at også medisiner som ACE-hemmer og influensavaksiner, som gis hyppigere til de over 65 år, kan ha bidratt til alvorligere forløp, når de har blitt smittet med C19: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599. Jeg beklager at FHI ikke opplyser oss leger om disse risikofaktorer. Forresten kom det i dag fram tall fra Italia, som viste at bare 3 av de over 2000 ofre døde av C19 alene https://www.dailymail.co.uk/news/article-8130479/99-patients-killed-...

Symptomer: Mens en vanlig forkjølelse med coronavirus gir rennende eller tett nese og en influensa (i tillegg) feber/frysninger, smerter i hodet og muskler og slim fra nesen og lunger er det ved infeksjoner med C19 rapportert veldig høy feber, tørr hoste som fort kan eskalere til pustevansker og tap av lukt og smak.

Immun-forsvaret vårt styrker vi ved å redusere belastninger fra mobiler, Wifi og AMS. Forskere har advart at 5G vil skade bl.a. vårt immunsystem og må unngås for enhver pris. Jeg antar at det er en av grunnene hvorfor Wuhan, som er det stedet i verden med høyest 5G-belastning og Cruiseskipet «Diamond Princess» har blitt rammet ekstra hard. - I tillegg unngår vi (så langt det lar seg gjøre) GMO- og sprøytet mat. Vi spiser mindre sukker, mer frukt og grønnsaker, hvitløk, ingefær, hyllebær og tar daglig en pose «Soul Red» (konsentrat av knuste frø fra «Rain»). Siden ultrafiolett lys skal drepe C19 (som vampyrer), prøver vi å være mest mulig i sollys og tar Vitamin D hvis overskyet. Bortsett fra sola, hjelper også luften i skog og ved fosser/havet for immunsystemet. Å drikke ofte, helst varmt vann/te for å skylle eventuelle virus ned i maven, der de blir ødelagt av mavesyren er et billig tips. Mens å gurgle med desinfiserende oppløsninger unngår vi, siden det fjerner de gode bakterier i halsen som forsvarer oss mot virus.

Hvis smittet, ville vi ta høye doser med Vitamin – C. Etter at Kina har begynt å behandle sine veldig syke med intravenøst C, har angivelig ingen død der. Siden norske leger som har gitt intravenøst C til noen syke pasienter her, enten har mistet sin lisens eller er blitt satt under oppsyn, blir det vanskelig å få hjelp her og når grensene er stengt, må vi nok bruke det nest beste: spise 1 ss. vit. -C i hyppige doser med mye vann til avføringen blir løs, før vi reduserer dosen. - Hvis alt vitamin C skulle være utsolgt, vil jeg prøve å få tak i dråper med høyoppløst, atomar, flytende jod. - Og så er jeg glad at vi har kolloidalt sølv og klordioksid i huset. Hvis ingenting av dette ville virke godt nok, ville jeg prøvd å få tak i malariamedisinen «Plaquenil» (Chloroquin), som har vist seg å ta knekken på SARS-virus (10 mg i 10 dager).

Hva kan vi lære av medisinens historie? Vi har blitt så effektivt dressert til å tro at det beste våpen mot virusinfeksjoner er vaksiner, at »alle» bare venter på en vaksine som kan redde oss. Og etter at det har gått opp for myndighetene at det vil ta ca. 2 år til, har noen vise menn/kvinner sett i historiebøker og funnet fram hva som hjalp å bekjempe de store epidemier før vaksiner ble oppfunnet. Og det var 2 forskjellige metoder: 1. isolasjon/karantene https://www.bbc.com/news/uk-england-leicestershire-50713991 , og 2. å oppnå naturlig herd immunitet (flokkimmunitet) når 60% av befolkningen var smittet. - Alle land har de samme overordnede mål: å forsinke smitten, «strekke ut» epidemien og «flate ut sjukdomskurven» for å ikke overbelaste helsevesenet: Det gjelder å kunne fortsette med å hjelpe både de med «vanlige» sykdommer, som hjerteinfarkt, slag og kreft, mens man har kapasitet nok til å gi de svært syke med C19 hjelp med pustemaskiner og annen intensivbehandling. Jeg personlig er en tilhenger av alternative 2, som England og Sverige har valgt, nemlig å isolere de svært syke og gamle, mens man ikke stenger skolene og universiteter, hvor befolkningen med de beste sjanser til å takle en infeksjon oppholder seg. Som historien og forskningen før vaksinealderen har vist, vil sykdommer forsvinne av seg selv, når over 60% har blitt smittet. Ved å undersøke mesling utbrudd 1900-1933 i Boston fant Hedrich ut at smittespredningen stoppet opp etter at 68 % av barn under 15 år var blitt immune mot meslinger som følge av naturlig smitte. Naturlig immunitet etter smitte gir livslang beskyttelse, og denne beskyttelsen videreføres til barn via morens blod og morsmelk. - Dette er ikke mulig etter immunisering med vaksiner. – Men det spiller ingen rolle hva jeg ville fortrekke. Begge alternativer kan hjelpe med å redusere belastningen på helsevesenet, når alle forholder seg til dette solidarisk. Og siden jeg nå er i Norge, må jeg føye meg til alternativ 1. – Men hvis jeg skulle bli tvunget til å la meg injisere med noe som FHI anbefaler som en «trygg og effektiv vaksine» mot C19 og dette ikke er blitt testet mot placebo og ikke blitt kontrollert i minst et år for eventuelle forsinkede bivirkninger, vil jeg heller velge å gå i fengsel. Dette fordi industrien har prøvd i årevis å lage en sikker og effektiv vaksine mot coronavirus uten å lykkes. Noen studier som nådde fram i lyset (ble publisert) viste en veldig høy bivirkningsrate, som her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22536382 .- Jeg håper at jeg slipper, at C19 forsvinner «som dugg for solen» nå det blir varmt og en vaksine ikke blir tvunget på oss når den lanseres om ca. 2 år. Og jeg håper at Sverige og England ikke lar seg presse av pharmaindustrien til å forandre mening, siden det ville være en ønskedrøm for ærlige forskere å kunne senere sammenligne effekten av karantene og vaksiner mot åpne skoler og naturlig immunitet. – Mens for Bill Gates ville det være et mareritt. Han vet allerede at det ville bety slutten på vaksine-bløffen.

Noen personlige tanker: Siden jeg er buddhist, tror jeg at Universet har en mening med å la også alvorlige ting skje i våre liv. Jeg har noen forhåpninger på hva det kunne være. Tenk så fantastisk det ville vært hvis vi nå kunne lære:
  • 1. å være her for hverandre, bruke tid sammen i familien (jeg har aldri sett så mange fedre leke med sine barn før her i parken), hjelpe eldre og syke naboer med å handle, m.m.,
  • 2. å bli gladere i naturen, ved å la oss helbrede av sol, luft, rent vann, skog og havbris,
  • 3. å bli mer selvhjulpen ved å dyrke og tilberede mat selv, og planlegge bærekraftige løsninger,
  • 4. at det er særdeles viktig å styrke vårt landbruk, bli autonom, ikke avhengig av andre land,
  • 5. å bruke tid på oss selv til selvutvikling, meditasjon og trening,
  • 6. å sette mer pris på helsa enn mammon,
  • 7. å tenke selv, undersøke ting selv istedenfor å stole blind på myndigheter,
  • 8. at vi har blitt lurt i årevis om at vaksiner er «trygg og effektiv» av pharmaindustrien, som ikke kan saksøkes etter alvorlige bivirkninger etter vaksiner har blitt et faktum,
  • 9. å bli bevisst og organisere oss mot overgrep fra regjeringen,
Tiden vil vise om vi har en regjering som virkelig vil vårt beste, noe som vil bety å sette i karantene de gamle som er i faresonen, ikke de unge og friske som trengs for å holde hjulene i gang, eller en regjering som er i lommene til Bill Gates, som setter alle i karantene og vil tvinge på oss en vaksine som ikke er blitt testet lenge nok mot placebo, slik det er krav for alle andre medisiner.

Vil regjeringen utnytte frykten de har skapt for å begrense vår frihet ytterliggere?

Vi må spørre 1. Hvor høy må dødsraten være (nå 1%) før lover skal kunne settes til side og

2. Til hvilket nivå må dødsraten synke før disse eventuelle krise-lov blir opphevet igjen?


Lykke til med deres valg og for all del: ikke la dere skremme.


Heiko Santelmann,
pensjonert lege
Oslo, den 19.3.20 Har vi koronadugnad eller koronatvang?, i youtube ~ Sensurert 
Har vi koronadugnad eller koronatvang?, i BitChute Sitat: Mange ser galskapen i korona-situasjonen, og regjeringens diktatoriske fremgangsmetode, tiltak og fullmakt vekker sinne hos folket. Burde vi hatt en folkeavstemning, om hvordan Norge på best mulig måte kunne håndtert korona situasjonen. Mange føler nå at regjeringen er i ferd med å knuse oss alle sammen.Se filmen, last den ned og del.

2020 10 on top videos in right column, Virus Mania, Vaccine Test Results. First results of vaccine investigations, Vaccine injuries, Dr Andrew Moulden, Conférence Liberté de Choix en Santé, Montréal, 12 sept 2009 *E, AV10 : Mark Steele : Stop 5G crime - Let justice be done though the heavens fallDr Bodo Schiffmann reports that a third child has just died in Germany due to masks, in BitChute


The COVID-19 genocide of 2020 – Claire Edwards ~ Source: PRESS CONFERENCE LIVESTREAM FROM VIENNA, AUSTRIA ~ Claire Edwards & Steven Whybrow [Age Of Truth TV] >> Start: 1 hrs 6 min 39 sec >> Duration: 20 min 57 sec

BBC interview of Mark Steele - Fail in their fake BBC narrative on 5G corona https://is.gd/BjF1JC , Amazon USB key - Part 1 to 2 - CYM Adrenochrome https://is.gd/NMbJNG , Martial Arts and Peoples Council for the Protection of Children against government child abuse https://is.gd/g5WCgu(This is about murder Dr David Martin covidgate_control_800.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg Ikke-frykt-Covid-19.pdf (103KB - 472 nedlastinger)
Vedlegg This is about murder Dr David Martin covidgate_control_800.jpg (361KB - 112 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Otto
Posta 7/8/2020 13:42 (#11139 - som svar på #11087)
Emne: RE: Ikke frykt COVID-19, Heiko Santelmann, pensjonert legeSenior Top Team

Poster: 7549
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

Joe Imbriano - Mystery illness in schools - The war on children, oxygen - Coming attack in schools https://is.gd/zA8fxL

Mark Steele offers his latest views of the intensifying threat of EMFs in the form of 5G https://is.gd/u9QQca

Lena Pu talks to Health Australia Party 30th July 2020 https://is.gd/K61snu

5G step to genocide - Know their plan Know their weakness (Enhanced) https://is.gd/Fe70pv

The real plan with the new cell towers https://is.gd/mIggjY

5G: Health risks, surveillance and bioweaponry - Lena Pu, Sept 2019 https://is.gd/YxYcjm

The second wave - The planned 60GHz millimeter wave attack in schools https://is.gd/lvUR3D

60 GHz in schools - its a killer https://is.gd/JyQ1KG

5G and all you need to know of the genocide agenda (Enhanced) https://is.gd/LN2bI0

New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination https://is.gd/ylDmrl

Vaccine Test Results. First results of vaccine investigations https://is.gd/jVxB1NMark Steele informs police of 5G in Glasgow Green & COVID-19 The Musical, in BitChute

(chart_radio_electromagnetic_radiation_correlating_epidemics_pandemics_history_800.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg chart_radio_electromagnetic_radiation_correlating_epidemics_pandemics_history_800.jpg (687KB - 476 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Otto
Posta 2/7/2021 12:57 (#11180 - som svar på #11139)
Emne: RE: Ikke frykt COVID-19, Heiko Santelmann, pensjonert legeSenior Top Team

Poster: 7549
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

Busted! Elon Musk's neural lace brain interface is the graphene COVID vaccine!, in BitChuteQuote: The Covid vaccine IS Elon Musks Neural Lace Brain Hack that he promised "would not be mandatory". The 322 use puppets like him to front their big operations. It is all coming together now. Sub here please - https://153news.net/watch_video.php?v=R65GSORRYG59 ____ If you can help support us, please consider donating. Donation - https://www.paypal.com/biz/fund?id=ZWK6AX7WH4L5G Paypal me - paypal.me/freemedia700 Patreon - https://www.patreon.com/russellbrown Thank you to our sponsors

grettafahey: GRAPHENE OXIDE NANO PARTICLES. Graphene oxide nano particles are being used in brain computer interfacing. Graphene oxide nano particles are contained in the anti-flu injection, the covid-19 injection, PCR test swabs, antigen test swabs and other mediums. Graphene oxide nano particles easily pass through the human blood brain barrier and become embedded in the human brain, thereby turning the human brain into a living antenna. When this occurs the human brain and body can be harvested for data and subliminal mind control programming signals can be transmitted to the human brain on a continual basis. Most senior politicians, media presenters, clergy, police, military and main stream medical personnel now have their brains embedded with graphene oxide nano particles to the extent that they are being externally programmed to believe what is not true and to act in ways that are not in their own best interest(SIDS_control_iq_series_800w.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg SIDS_control_iq_series_800w.jpg (364KB - 48 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2023 PD9 Software