Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  Generelle forum, kjøp og salg, nyheter -> Nyheter -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: "Det finnes mennesker som er så fattige at det eneste de har er penger" - Ukjent


Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment?
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   Generelle forum, kjøp og salg, nyheter -> NyheterMelding format
 
Otto
Posta 26/5/2013 14:48 (#9157)
Emne: Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment?Senior Top Team

Poster: 7541
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

Kilde brukt for notatet er How Brainwashing Works google oversatt ~ Hvordan hjernevask fungerer

Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment? av Stop Calling Yourself Mommy and Daddy to My Child (Notater) 23. mai 2013 kl. 17:29, sitat:

+{

Er det fler som klarer å se at barnevernet, fra første bekymringsmelding, til utredningsprosessen, rettssystemet, omsorgsovertakelse osv, er et eneste stort hjernevask eksperiment utført av staten Norge på fattige mennesker?

Agenten = barnevernets saksbehandlere
Fangene = deg å din familie

Oversatt med google translate av Tore Svendsen:


Hvordan Hjernevask Works

Hjernevask er forsøket på å endre tanker og oppfatninger av en annen person mot sin vilje. Se flere hjernen bilder.

Under Koreakrigen , koreanske og kinesiske fangevoktere angivelig hjernevaskede amerikanske krigsfanger holdt i fangeleirer. Flere fanger til slutt tilsto å føre bakterie krigføring - som de ikke hadde - og sverget troskap til kommunismen ved slutten av sitt fangenskap. Minst 21 soldater nektet å komme tilbake til USA når de ble satt fri. Det høres imponerende ut, men skeptikere påpeke at det var 21 av mer enn 20.000 fanger i kommunistiske land. Har hjernevasking virkelig jobbe på noen pålitelig måte?

I psykologi, studiet av hjernevask, ofte referert til som trodde reform, faller inn i sfæren av "sosial innflytelse." Sosial innflytelse skjer hvert minutt av hver dag. Det er samlingen av måter som folk kan endre andres holdninger, holdninger og atferd. For eksempel, tar sikte på overholdelse metode for å produsere en endring i en persons oppførsel og ikke er opptatt med sine holdninger eller tro. Det er "Just do it" tilnærming. Persuasion, derimot, tar sikte på en endring i holdning, eller "Gjør det fordi det vil gjøre at du føler deg bra / glad / sunn / vellykket." Utdanningen metoden (som kalles "propaganda metoden" når du ikke tror på hva som blir undervist) går for det sosiale-innflytelse gull, prøver å påvirke en endring i personens tro, langs linjene av "gjør det fordi du vet at det er den riktige tingen å gjøre. " Hjernevask er en alvorlig form for sosial innflytelse som kombinerer alle disse metodene for å føre til endringer i noens tankegang uten vedkommendes samtykke og ofte mot sin vilje.

Fordi hjernevask er slik en invasiv form for påvirkning, krever det fullstendig isolasjon og avhengighet av faget, noe som er grunnen til at du stort sett hører om hjernevasking forekommer i fangeleirer eller totalist kulter. Agenten (hjernevaskingen) må ha full kontroll over målet (brainwashee) slik at søvn mønstre, spise, bruke badet og oppfyllelsen av andre grunnleggende menneskelige behov avhengig av viljen til agent. I hjernevaskingslaget prosess, bryter middel systematisk ned målets identitet til det punkt at den ikke lenger virker. Agenten erstatter da den med et annet sett av atferd, holdninger og oppfatninger som arbeider i målets dagens miljø.

Mens de fleste psykologer mener at hjernevask er mulig under de rette forholdene, noen ser det som usannsynlig eller i det minste som en mindre alvorlig form for påvirkning enn mediene fremstiller det å være. Noen definisjoner av hjernevasking krever tilstedeværelse av trusselen om fysisk skade, og under disse definisjonene fleste ekstremistiske sekter ikke praktiserer sanne hjernevask siden de vanligvis ikke fysisk misbruk rekrutter. Andre definisjoner stole på "ikke-fysisk tvang og kontroll" som en like effektivt middel for å hevde innflytelse. Uansett hvilken definisjon du bruker, mange eksperter mener at selv under ideelle hjernevasking forhold, effekten av prosessen er oftest kortvarig - den hjernevaskingen offerets gamle identitet er faktisk ikke utryddet av prosessen, men i stedet er i skjul, og når den "nye identitet" slutter blir forsterket personens gamle holdninger og oppfatninger vil begynne å gå tilbake.

Det er psykologer som sier den tilsynelatende konvertering av amerikanske krigsfanger under Koreakrigen var et resultat av ren gamle tortur, ikke "hjernevask". Og faktisk, de fleste krigsfanger i Koreakrigen ikke konvertert til kommunisme i det hele tatt, noe som fører til spørsmålet om pålitelighet: Er hjernevasking et system som gir lignende resultater på tvers av kulturer og personlighetstyper, eller ikke hengslene det først og fremst på målet mottakelighet for påvirke? I neste avsnitt vil vi undersøke en ekspert beskrivelse av hjernevaskingen prosessen og finne ut hva som gjør et lett mål.

Hjernevasking Teknikker

På slutten av 1950-tallet, studerte psykolog Robert Jay Lifton tidligere fanger i Koreakrigen og kinesiske krig leirer. Han besluttet at de hadde gjennomgått en flertrinns prosess som begynte med angrep på fangens følelse av selvtillit og endte med det som syntes å være en endring i tro. Lifton slutt definert et sett med trinn som er involvert i hjernevask sakene han studerte:
 1. Assault on identitet
 2. Skyldfølelse
 3. Self-svik
 4. Bristepunktet
 5. Lempning
 6. Tvang til å tilstå
 7. Kanalisering av skyld
 8. Frigjøring av skyld
 9. Fremgang og harmoni
 10. Endelige tilståelse og gjenfødelse
Hver av disse fasene foregår i et miljø av isolasjon, noe som betyr at alle "normale" sosiale referansepunkter er utilgjengelig, og mind-uklarhet teknikker som søvnmangel og underernæring er vanligvis en del av prosessen. Det er ofte tilstedeværelse eller konstant trussel om fysisk skade, som legger til målets problemer med å tenke kritisk og selvstendig.

Vi kan grovt sett dele prosessen Lifton identifisert inn i tre faser: bryte ned selvfølelsen, innføre muligheten for frelse, og gjenoppbygge seg selv.

Bryte ned selv
 • Assault on identitet: Du er ikke den du tror du er. Dette er et systematisk angrep på et mål følelse av selvtillit (også kalt hans identitet eller ego) og hans kjerne trossystem. Agenten benekter alt som gjør målet hvem han er: "Du er ikke en soldat." "Du er ikke en mann." "Du er ikke forsvare frihet." Målet er under konstant angrep i dager, uker eller måneder, til det punktet at han blir utmattet, forvirret og desorientert. I denne tilstanden hans tro virker mindre solid.
 • Skyld: Du er dårlig. Mens identitetskrise setter inn, er agent samtidig skape en overveldende følelse av skyld i målet. Han gjentatte ganger og nådeløst angriper emnet for noen "synd" målet har begått, stort eller lite. Han kan kritisere målet for alt fra "ondskap" av sin tro til måten han spiser altfor sakte. Målet begynner å føle en generell følelse av skam, at alt han gjør er galt.
 • Self-forræderi: Enig med meg at du er dårlig. Når motivet er desorientert og drukning i skyld, til agenten tvinger ham (enten med trusselen om fysisk skade eller videreføring av den mentale angrep) fordømme hans familie, venner og kolleger som deler samme "feil" trossystem som han holder . Dette sviket av hans egen tro og mennesker han føler en følelse av lojalitet til øker skam og tap av identitet målet er allerede opplever.
 • Bristepunktet: Hvem er jeg, hvor er jeg og hva jeg skal gjøre med sin identitet i krise, opplever dyp skam og ha forrådt hva han alltid har trodd på, målet kan gjennomgå hva i lay samfunnet er referert til som? en "nervøst sammenbrudd". I psykologi, "nervøst sammenbrudd" er egentlig bare en samling av alvorlige symptomer som kan indikere en rekke psykologiske forstyrrelser. Det kan innebære ukontrollerbar gråt, dyp depresjon og generell forvirring. Målet kan ha mistet grepet om virkeligheten, og har følelsen av å være helt fortapt og alene. Når målet når sitt bristepunktet, er hans oppfatning av seg selv ganske mye på spill - han har ingen klar forståelse av hvem han er eller hva som skjer med ham. På dette punktet, setter agenten opp fristelsen til å konvertere til en annen tro system som vil spare målet fra sin elendighet.
Muligheten for Salvation
 • Lempning: Jeg kan hjelpe deg. Med målet i en tilstand av krise, tilbyr agenten noen små godhet eller benådning fra misbruk. Han kan tilby målet et glass vann, eller ta en stund å spørre målet hva han savner om hjemme. I en tilstand av sammenbrudd som følge av en endeløs psykologisk angrep, synes den lille godhet stor, og målet kan oppleve en følelse av lettelse og takknemlighet helt ute av proporsjon til tilbudet, som om agenten har reddet livet hans.
 • Tvang til bekjennelse: Du kan hjelpe yourself.For første gang i hjernevaskingen prosessen, er målet møtt med kontrasten mellom skyld og smerte av identitet overgrep og den plutselige lindring av lempning. Målet kan føle et ønske om å gjengjelde godhet tilbudt ham, og på dette punktet, kan agenten presentere muligheten for tilståelse som et middel for å lindre skyldfølelse og smerte.
 • Kanalisering av skyld: Dette er grunnen til at du er i pain.After uker eller måneder for overgrep, forvirring, sammenbrudd og øyeblikk av lempning, har målets skyld mistet all mening - han er ikke sikker på hva han har gjort galt, han vet bare han er feil. Dette skaper noe av en blank tavle som lar agenten fylle ut feltene: Han kan feste som skyldfølelse, følelsen av "wrongness," til hva han vil. Agenten legger målets skyld til trossystem agenten prøver å erstatte. Målet kommer til å tro det er hans trossystem som er årsaken til skam hans. Kontrasten mellom gammelt og nytt fastslått: Den gamle tro-systemet er forbundet med en rekke psykiske (og vanligvis fysisk) pinen, og det nye tro-systemet er forbundet med mulighet for å unnslippe den pine.
 • Frigjøring av skyld:. Det er ikke meg, det er min tro The krigsherjede målet er lettet over å få vite at det er en ytre årsak til wrongness hans, at det ikke er han selv som er uunngåelig dårlig - dette betyr at han kan unnslippe sin wrongness ved å slippe unna feil trossystem. Alt han har å gjøre er å fordømme de personer og institusjoner tilknyttet det trossystemet, og han vil ikke være i smerte lenger. Målet har makt til å frigjøre seg fra wrongness ved å bekjenne til handlinger knyttet til sin gamle tro. Med sin fulle tilståelser har målet fullført sin psykologiske avvisning av sin tidligere identitet. Det er nå opp til agenten for å tilby målet en ny.
Gjenoppbygging Selvet
 • Fremgang og harmoni: Hvis du vil, kan du velge good.The agenten introduserer et nytt trossystem som veien til "god". På dette stadiet, stopper agenten misbruket, og tilbyr målet fysisk komfort og mental ro i forbindelse med den nye tro. Målet er gjort å føle at det er han som må velge mellom gammelt og nytt, noe som gir målet den forstand at hans skjebne ligger i sine egne hender. Målet har allerede fordømt hans gamle trossystem som svar på mildhet og pine, og lage en "bevisst valg" i favør av kontrasterende trossystem bidrar til ytterligere å avlaste sin skyld: Hvis han virkelig mener, så han egentlig ikke forråde noen . Valget er ikke en vanskelig en: Den nye identiteten er trygt og ønskelig fordi det er ingenting som den som førte til hans sammenbrudd.
 • Endelige tilståelse og gjenfødelse: Jeg velger god kontrastfarge dødskamp av det gamle med freden i det nye, velger målet den nye identiteten, klamrer seg til det som en redningsvest.. Han avviser hans gamle trossystem og sverger troskap til den nye som kommer til å gjøre livet bedre. På denne siste fasen, er det ofte ritualer eller seremonier for å innsette den konverterte målet inn i sin nye samfunnet. Denne scenen har blitt beskrevet av noen hjernevasking ofre som en følelse av "gjenfødelse".
(Se Hvordan Cults Arbeid: Indoctrination for detaljer om tanken-reformprosessen som foregår spesielt i destruktive sekter.)

En hjernevask prosess som den som er omtalt ovenfor har ikke blitt testet i et moderne laboratorium setting, fordi det er skadelig for målet og vil derfor være en uetisk vitenskapelig eksperiment. Lifton opprettet denne beskrivelsen fra første hånd kontoer av teknikkene som brukes av fangevoktere i Koreakrigen og andre forekomster av "hjernevask" rundt samme tid. Siden Lifton og andre psykologer har identifisert variasjoner på hva som synes å være et distinkt sett av tiltak som fører til en dyp tilstand av suggestibility, er et interessant spørsmål hvorfor noen mennesker ender opp hjernevasket og andre ikke.

Visse personlighetstrekk av de hjernevasking målene kan fastslå effektiviteten av prosessen. Folk som vanligvis opplever stor selvtillit tvil, har en svak følelse av identitet, og viser en tendens mot skyld og eneveldet (svart-hvitt tenkning) er mer sannsynlig å være vellykket hjernevasket, mens en sterk følelse av identitet og selvtillit kan foreta en target mer motstandsdyktig mot brainwashing. Noen Regnskapet viser at troen på en høyere makt kan hjelpe et mål i psykisk løsne fra prosessen. Mental avløsning er en av POW-overlevelsesteknikker nå undervises til soldater som en del av sin utdanning. Det innebærer målet psykologisk fjerne seg fra hans faktiske omgivelser gjennom visualisering, konstant repetisjon av et mantra og diverse andre meditative teknikker. Den militære lærer også soldatene om metodene som brukes i hjernevask, fordi et mål kunnskap om prosessen har en tendens til å gjøre det mindre effektivt.

Mens den amerikanske bevisstheten ble slått til hjernevasking i 1950 i kjølvannet av Korea-krigen, har hjernevasking eksistert lenger enn det. Forskere har sporet røttene av systematisk tenkning reform til fangeleirene i kommunistiske Russland på begynnelsen av 1900-tallet, da politiske fanger ble rutinemessig "omskolert" til den kommunistiske syn på verden. Men det var da praksisen spredte seg til Kina og skrifter av formann Mao Tse-tung ("The Little Red Book") at verden begynte å ta varsel.

Hjernevasking før og nå

I 1929 brukte Mao Tse-tung, som senere skulle lede det kinesiske kommunistpartiet, uttrykket SSU Xiang tou-Cheng (oversatt som "tanken kamp") for å beskrive en prosess med hjernevasking. Politiske fanger i Kina og Korea ble angivelig utsatt for kommunistisk-konvertering teknikker som en selvfølge. Den moderne konsept og begrepet "hjernevask" ble først brukt av journalisten Edward Hunter i 1951 for å beskrive hva som hadde skjedd med amerikanske krigsfanger under Koreakrigen. Hunter introduserte begrepet i en tid da amerikanerne var allerede redd: Det var den kalde krigen, og Amerika fikk panikk ved tanken på masse kommunistisk indoktrinering gjennom "hjernevask" - de kan bli konvertert og ikke engang vet det!

I kjølvannet av den koreanske krigen åpenbaringer, virket den amerikanske regjeringen til å frykte den var falt bak i våpen rase, fordi det begynte sin egen mind-control forskning. I 1953 begynte CIA et program kalt MKULTRA. I en studie, CIA angivelig ga fag (inkludert den berømte Timothy Leary) LSD for å studere effekter av bevissthetsendrende narkotika og måle effektiviteten av psykedeliske stoffer ved å indusere en hjernevask-vennlig sinnstilstand. Resultatene var ikke så oppløftende, og forsøkspersonene ble angivelig skadet av forsøkene. Drug eksperimentering av CIA ble offisielt kansellert av Kongressen i 1970, selv om noen hevder det fortsatt skjer under radaren. Allmenn interesse i hjernevasking kort stilnet etter den kalde krigen, men kom til rette i 1960 og 1970 med fremveksten av utallige non-mainstream politiske og religiøse grupper under den tiden. Foreldre som ble forskrekket av barnas nye forestillinger og aktiviteter var sikker på at de hadde blitt hjernevasket av en " kult ". Massen selvmord og drap sprees begått av en liten prosentandel av disse sektene syntes å validere hjernevasking frykt, og noen foreldre gikk så langt som å ha sine barn kidnappet av "deprogrammers" for å fjerne dem fra påvirkning av kult ledere.

En antatt offer for hjernevasking på den tiden var Patty Hearst, arving til Hearst publisering formue, som senere skulle bruke en hjernevask forsvar da hun var på prøvespill for bank ran. Hearst ble berømt i 1970-årene etter at hun ble kidnappet av Symbionese Liberation Army (SLA, som noen anser som en "politisk kult") og endte opp med å bli med i gruppen. Hearst rapporterer at hun ble låst inne i et mørkt skap i flere dager etter kidnapping henne og ble holdt sulten, trøtt, brutalisert og redd for sitt liv mens SLA medlemmer bombarderte henne med sin anti-kapitalistisk politisk ideologi. Innen to måneder etter kidnapping henne, hadde Patty forandret navnet sitt, utstedt en uttalelse der hun henvist til familien sin som "pig-Hearsts" og dukket opp på en sikkerhets tape rane en bank med sine kidnappere.

Patty Hearst sto tiltalt for bankran i 1976, forsvart av den berømte F. Lee Bailey. Forsvaret hevdet at Hearst var hjernevasket av SLA og ville ikke ha begått forbrytelsen ellers. I hennes mentale tilstand, hun kunne ikke skille rett fra galt. Hearst ble funnet skyldig og dømt til syv års fengsel. Hun bare servert to - i 1979, president Carter pendlet hennes setning.

I neste avsnitt vil vi se på Lee Boyd Malvo saken.

Fiktive Hjernevask
Moderne litteratur og film bruker hjernevask scenario ganske liberalt. Det kommer til selve innholdet av menneskeheten: Er vi alle til slutt reduseres til dukkene? Hovedpersonen i George Orwells "1984" gjennomgår et klassisk tilfelle av hjernevask som ender med den berømte konsesjon til sine plageånder: "to pluss to er lik fem." I 1962 er "The Manchurian Candidate" hjernevask produserer en robot-aktig snikmorder ute av stand til å overstyre kontrollkommandoene han har blitt programmert med. "A Clockwork Orange" (1971) posisjonerer institusjonelle hjernevask som et alternativ for voldelige fanger ønsker å forkorte sine setninger, og i 1997 er "Conspiracy Theory", en mentalt ustabil, statlig hjernevasket leiemorder søker å bevise at noen svært mektige mennesker har vært tukling med hans sinn.

Lee Boyd Malvo sak

En annen "galskap av hjernevasking" forsvar traff rettssalen 30 år senere, da Lee Boyd Malvo sto for retten for sin rolle i 2002 snikskytter angrep i ​​og rundt Washington, DC Den 17-år gamle Malvo og 42-åringen John Allen Muhammad drepte 10 mennesker og såret tre i en killing spree. Forsvaret hevdet at tenåringsbarn Malvo var hjernevasket av Muhammed til å begå forbrytelser, som han ikke ville ha begått hvis han ikke var under Muhammeds kontroll. Ifølge "The Hjernevask Defense" i Psychology Today:

Muhammad plukket 15-åringen Malvo fra den karibiske øya Antigua, der hans mor hadde forlatt ham, og førte ham til USA i 2001. En hær veteran, fylt Muhammad ungdoms hode med visjoner om en forestående rasekrig og trent Malvo i skyting. Han isolert Malvo, gjennomsyret ham til hans egen idiosynkratiske, bitende form for islam og ilagt en streng diett og mosjon regime på hans "adoptert" sønn.

Argumentet var at Malvo var hjernevasket, og fordi han var hjernevasket han ikke kunne skille rett fra galt. Malvo ble funnet skyldig og dømt til livstid i fengsel uten prøveløslatelse. (Muhammad ble dømt til døden i en separat rettssak.)

Det synes å være en kontrast mellom en underliggende frykt for hjernevasking i det moderne samfunn, sett i moderne film og litteratur, og den tilsynelatende troen på mange folk som sitter på juryene som hjernevasking er sludder. Kanskje det er "det kan aldri skje med meg" reaksjon, eller kanskje det bare er en generell motvilje mot å frikjenne en kriminell ansvar for hans eller hennes forbrytelse. Uansett hva årsaken er, folk ser ut til å skille mellom hjernevasking nå og hjernevasking i fremtiden, synes sistnevnte som å være mer fryktinngytende av de to. Fremtiden for hjernevask, hvis Hollywood og konspirasjonsteoretikere er til å stole på, innebærer mye mer high-tech tilnærminger. Og ja, hjernen implantater er uten tvil mye skumlere enn verbale eller fysiske "angrep på identitet." Hvis noen onde gren av nevrokirurgi kan få det riktig, er vi alle dømt til å være marionetter i staten. Kombinert med hypnose teknikker, kan en hjerne implantat være alt som trengs for å styre et menneskes tanker, handlinger og holdninger. Men de fleste forskere er enige om at innen nevrologi er på langt nær det nivået av forståelse av menneskelige hjerne. Likeledes, mange psykologer mener at storskala hjernevask - via massemedia og subliminal meldinger, for eksempel - er ikke mulig, fordi tanken-reformprosessen krever isolasjon og absolutte avhengighet av faget for å være effektive. Det er bare ikke så lett å endre en persons kjerne personlighet og trossystem.

For mer informasjon om hjernevasking og relaterte emner, sjekk ut linkene på neste side.

Mye mer informasjon

Relaterte artikler
Mer Great Links
Kilder
}+

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte , Charlotte Thomson Iserbyt, The deliberate dumbing down of America & the world, interview, book, site , Fritz Springmeier, The top 13 illuminati bloodlines & their mind control, Undetectable mind control , Viktigste nyheter, most important news(barnevernet_et_uetisk_vitenskapelig_eksperiment.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg barnevernet_et_uetisk_vitenskapelig_eksperiment.jpg (20KB - 503 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden
Otto
Posta 2/6/2013 20:04 (#9163 - som svar på #9157)
Emne: RE: Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment?Senior Top Team

Poster: 7541
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

Kommentar under artikkel Statlig kriminalitet; et kjempeproblem i dagens samfunn, sitat:

+{

Falcon sier:
02. 06. 2013, kl. 19:53

Jeg har fremdeles ikke fått svar på denne henvendelsen fra de kriminelt uansvarlige som mottok den: E-post sendt til ansvarlige, massemedia med fler ifm svinesprøyta, temporære og permanente skader http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1821&start=1

«NY ~ STOP A497 Gardasil w/o Parent Consent Walker & Elkordy ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/hpv-vaksinen-nei-takk/comment-page-14/#comment-99063

}+

Toppen av siden Bunnen av siden
Otto
Posta 7/1/2014 08:04 (#9496 - som svar på #9163)
Emne: RE: Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment?Senior Top Team

Poster: 7541
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

Hollie Greig Abuse Scandal Mother Anne Talks With Paul Drockton +, in youtube

]

Quote: Hollie Greig Abuse Scandal Mother Anne Talks With Paul Drockton 1/3 .. on his BlogTalkRadio Show of 3/2/2010. Kenny MacAskill, the Scottish 'Justice' Secretary and formerly a lawyer with Levy and McRae, the firm threatening those who seek justice for Hollie Greig. MacAskill's response to demands for action over the Scottish establishment paedophile ring alleged to have serially-abused Down's Syndrome girl, Hollie Greig, is to make additions to legislation passing through the Scottish Parliament that would effectively gag anyone seeking to win justice for Hollie and other abused children when his government and the police refuse to investigate. He says: 'Stalking can be a deeply frightening crime for victims'. Yes, mate, Robert Green can tell you that after he was stalked by your pathetic government law office and the Grampian police - but the multiple rape of children is rather worse. Why is it not being investigated by either your government or the Grampian police? Why is a blatant murder connected to the case being covered up and not investigated by the Grampian police? What is your response to these legitimate questions, Mr 'justice' man? Shut them up. What a bloody disgrace.(David Ike). MacAskill can be contacted at his official email address - Kenny.MacAskill.msp@scottish.parliament.­uk His boss, Alex Salmond, is at firstminister@scotland.gsi.gov.uk Audio from : ... http://www.blogtalkradio.com/pdrocktonma1/2010/03/02/the-paul-drockton-radio-show Written Scripts from : ... http://www.pressandjournal.co.uk/Article.aspx/1488131/ http://www.ukcolumn.org/2010/02/11/angiolini-covering-for-paedophilia/ -> http://web.archive.org/web/20100315000000*/http://www.ukcolumn.org/2010/02/11/angiolini-covering-for-paedophilia/ http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1331711/Procurator-apologises-to-girl-10-in-sex-case.html http://thesatirestall.blogspot.com http://stolenkids-hollie.blogspot.com http://nameshamesocialworkers.blogspot.no/ http://info-wars.org/2010/01/10/a-list-of-child-sex-offenders-inside-the-british-government/ -> google { a list of child sex offenders inside the british government }. Stuart Usher and his organisation, Scotland Against Crooked Lawyers (http://sacl.info), will be holding their monthly demo tomorrow, the 4th of March, from midday until 3pm. Please note that there has had to be a change of venue, due to road works outside the Parliament. The demo will now take place outside the Crown Office (Mrs Angiolinis HQ) on Chambers St. Stuart says that everyone is welcome to attend, so long as they abide by his rules of keeping his monthly demonstrations peaceful and law abiding. The focus of this months demo is once again the Hollie Greig case and attendees will be handing out leaflets re Hollies case and other related issues. Anyone wishing further information is free to contact Stuart on his home phone number and/or email address below. 01835 864 899 ushers@freenetname.co.uk

Abel Danger Request For Action: Oxford and Cherwell Valley College - UK Column Receives Highly Intimidating Demand - Demand Police Investigation

Google { paul drockton dead man musings }

Toppen av siden Bunnen av siden
Otto
Posta 11/2/2014 13:15 (#9546 - som svar på #9496)
Emne: RE: Barnevernet et uetisk vitenskapelig eksperiment?Senior Top Team

Poster: 7541
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no

John Farnham - Age Of Reason +, in youtube

]

Quote: Music video by John Farnham performing Age Of Reason. (C) 1988 BMG Australia Limited

Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden

Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2021 PD9 Software