Søk | Statistikk | Bruker Liste Forum | Kalendere | Album | Tips
© Navigate3D Forum
© Navigate3D Forum ->  GPS mottakere, utstyr, kart, programvare -> Garmin utendørs, automotiv, marin, luftfart, mobil -> Vis Tråd

Du er pålogget som en gjest. ( logg inn | registrer )
Poster siste Døgn
Uke Måned

Tips: "Loyalty to the country: Always! Loyalty to the government: When it deserves it!" - Mark Twain


Problemer med Oregon 400t
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Vis forrige tråd :: Vis neste tråd
   GPS mottakere, utstyr, kart, programvare -> Garmin utendørs, automotiv, marin, luftfart, mobilMelding format
 
Ryen
Posta 20/4/2010 14:10 (#6093)
Emne: Problemer med Oregon 400t


Ny bruker

Poster: 1

Hei alle sammen :)

Har akkurat flyttet hjem fra USA, og da tok jeg også med meg gps`en min, en Garmin Oregon 400t.
Kjøpte topo kart fra Kartbutikken.no, installerte dette og slo på.

Problemet er at "dekninga" er veldig ustabil, opp og ned, men for det meste nede på rødt. Jeg får ikke lokalisert meg i det hele tatt og det kommer opp at den har problemer med å finne satelitter...

Noen som har noen formening eller tips?



På forhånd takk!
Mvh C. Ryen
Toppen av siden Bunnen av siden
asghegg
Posta 26/4/2010 20:24 (#6127 - som svar på #6093)
Emne: RE: Problemer med Oregon 400t



Junior Veteran

Poster: 502
500


Hvis du ikke får fix mot satelitter så må du ha tolmodighet, ved forflytninger over store avstander så kan det ta litt tid før en får kontakt
med nok satelitter.

La den ligge i minst en halv time i fri sikt til himmels, hvis du da ikke skulle få kontakt så prøv med en soft reset.

Toppen av siden Bunnen av siden
Hopp til side : 1
Viser side 1 [25 meldinger per side]
Hopp til forum :
Søk i dette forumet
Printer vennlig versjon
E-mail en lenke til denne tråden













Share/BookmarkShare/Bookmark
Navigate3D coffee house

(Slett alle cookies satt av dette nettstedet)
Running MegaBBS ASP Forum Software
© 2002-2019 PD9 Software