Hvilken GPS mottaker skal jeg kjøpe for bruk til geocaching, anbefalinger
Otto
Posta 5/9/2006 16:03 (#1564)
Emne: Hvilken GPS mottaker skal jeg kjøpe for bruk til geocaching, anbefalingerSenior Top Team

Poster: 7546
5000200050025
Lokasjon: © Navigate3D.no
En kort guide for valg av GPS mottaker for geocaching. Alle håndholdte GPS mottakere som er beregnet for utendørs bruk kan anvendes. De må være vanntette og helst med utskiftbare batterier. Det er ikke nødvendig å ha visning av kart for å navigere med GPS mottaker til en posisjon, f.eks. en geocache, men det er en fordel. Hvis GPS mottakeren ikke har kart, kan man bruke eget kart eller utskrift av de som er lagt ut under cachene på geocaching.com.

Prisene på anbefalte GPS mottakere for geocaching ligger ca i området kr 800 til 5.000.

Hvis du vil bruke minst mulig penger på investeringen, er f.eks. Garmin eTrex og Magellan eXplorist 100 å anbefale, uten kartfunksjon.
Neste trinn kan være andre modeller i Magellan eXplorist serien, ev. Lowrance, eller Garmin eTrex Legend og Vista x-modeller, med kartfunksjon.
Øverste trinn, som egner seg godt til alle typer navigasjon, er Garmin GPSmap 60 og 76 serie x-modeller.

For lave priser på alle nevnte GPS mottaker modeller, les alle gps pristester i forumene. En anbefaling: Det er mye å spare på å velge rett nettbutikk.
Se bl.a. Garmin og Magellan GPS mottakere og utstyr hos Provantage, med tildels lave priser.

Det meste av aktuell informasjon om GPS mottakere, utstyr og bruk er å finne i dette forumet. Hvis man ikke finner det man er ute etter, registrer som medlem og post spørsmål i passende forum kategori.
Toppen av siden Bunnen av siden