MapSource, funksjon 'Nylig funne steder' med veikartprodukt City Navigator, versjon Europe v8
Otto
Posta 9/8/2006 19:23 (#1350)
Emne: MapSource, funksjon 'Nylig funne steder' med veikartprodukt City Navigator, versjon Europe v8Top Team

Poster: 7454
500020001001001001002525
Lokasjon: © Navigate3D.no
I blant annet telefonkatalogen på nettet kan man finne adresser i kart, f.eks. ved å slå opp på et sted, et firmas navn eller en adresse og velge funksjonen Vis i kart.

I MapSource med veikartprodukt City Navigator kan man finne restauranter, utesteder, gater, adresser etc i kartet. I vedlagt eksempel er funksjonen Nylig funne steder valgt. Man får opp de steder man tidligere har funnet med funksjonene Finn steder og Finn nærmeste steder, i dette tilfelle var Penny Lane i Sotckholm siste sted og derfor først i listen.

En annen måte å finne spesielle steder på er å bruke søkemotorer som Google og Eniro, søke på restauranter, strender, hoteller, severdigheter mm, finne disses adresser, finne posisjonene i MapSource kartet og lage veipunkt eller POI.

Funksjonen Nylig funne steder finnes i flere varianter på GPS mottakere for veinavigasjon, som Garmin nuvi, nüvi, og TomTom GO 910.

Relaterte tråder:
MapSource, funksjonen 'Finn steder' med veikartprodukt City Navigator, versjon Europe v8
MapSource, funksjon 'Finn nærmeste steder' med veikartprodukt City Navigator, versjon Europe v8(MapSourceNyligfsteder.gif)(MapSourceNyligfstederII.gif)Vedlegg
----------------
Vedlegg MapSourceNyligfsteder.gif (21KB - 540 nedlastinger)
Vedlegg MapSourceNyligfstederII.gif (50KB - 527 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden