Forumregler, hjelp, meldinger til Forum Administrator
Administrator
Posta 2/1/2006 00:46 (#51)
Emne: Forumregler, hjelp, meldinger til Forum AdministratorJunior Medlem

Poster: 19

Lokasjon: Navigate3D.nu
(42-175-97-62.cust.smrtcall.net)
Forumet er en åpen, felles og dynamisk informasjonsdatabase som forumdeltagerne kan søke i, poste spørsmål og gi informasjon til andre. Korrekt bruk vil være til gjensidig nytte for alle forumdeltagerne. Enhver informasjon og aktivitet som bidrar til ulovlig omsetning, f.eks. omsetning av piratkopierte produkter beskyttet av copyright, er forbudt i forumet. Ved bruk av forumet forplikter forumdeltager seg til å overholde vanlige regler for god oppførsel og primært bruke forumet i henhold til forumets formål som er utveksling av informasjon om GPS-assistert navigasjon generelt. På forumet gjelder lover og regler som i samfunnet ellers i henhold til lokal og internasjonal lov.

Hvis man ikke mottar brukeraktiveringsmail etter registering av ny bruker eller annen feil oppstår, gi beskjed til Forum Administrator. Oppgi brukernavn og e-mail adresse.

Angående registrering og anonymitet: For å legge inn poster på forumene, dvs spørre og svare, må man registrere seg. Registrering kreves for å unngå spam poster. Registreringen er ikke forbundet med risiko på noen som helst måte. De fleste registrerer seg med fullt navn, men man kan også velge å unnlate å oppgi fullt navn.

Forum for kjøp og salg kan anvendes gebyrfritt av privatpersoner og bedrifter.

Fordelene med forum er mange: Man kan legge inn et spørsmål og abonnere på e-post varsel når man får svar. Man kan abonnere på e-post varsel på valgte tråder. De fleste problemstillinger er som regel tatt opp tidligere, og man kan søke med en avansert søkefunksjon etter disse i forumene. Et godt råd: Hvis du er i tvil om noe og har spørsmål, spør, uansett. De svarene du får er det mange som har bruk for.

Se gjennom oversikten over forum kategorier og emner slik at du velger riktig gruppe og emne for dine bidrag.

Velkommen til Navigate3D Forum. Din deltagelse og ditt bidrag er viktig

Spørsmål som postes i forumet vil bli besvart profesjonelt hvis ingen andre forum deltakere besvarer etter ett døgn, maksimalt en uke.

Med vennlig hilsen
Navigate3D Forum Administrator Kontakt e-mail: Forum Administrator

© Navigate3D 2006-2007
Alle rettigheter reservert

Navigate3D Org.nr. 989 162 004
Toppen av siden Bunnen av siden