Tele Atlas utgir berømte landemerker i verdens første 3D navigasjon kart
admin
Posta 2/2/2006 20:50 (#345)
Emne: Tele Atlas utgir berømte landemerker i verdens første 3D navigasjon kartMedlem

Poster: 93
252525
Lokasjon: Navigate3D.com

Ghent Belgia, 5. desember 2005 – Tele Atlas, en ledende leverandør av globale produkter med geografisk innhold, har annonsert utgivelse av digitale kart databaser med 3-D landemerker. Kart over byene Berlin, Barcelona, Athens og Bern er nå beriket med høy-definisjon detaljer og tekstur som gir virkelighetstro gjengivelse av berømte landemerker. Kjente bygninger og monumenter vises i kartbildene og gir brukerne en gjenkjennbar 3D oversikt som er mye bedre enn det eksisterende 2-dimesjonale kart representerer.

3-D kart produkter og tjenester krever mye mer lagringsplass og prosessorkapasitet enn bruk av 2D i de enhetene som lagrer og presenterer disse. Vi kan tenke oss et område som i 2D tar 1mb lagringsplass og som krever en faktor på 1gHz for presentasjon. I 3D vil det samme området bli representert med flere lag med 2D kart, f.eks. 1000 stk. Dette vil i utgangspunktet kreve 1mb * 1000 = 1gb lagringsplass og en relativt kraftig grafikkprosessor for gjengivelse.

Lagringsmedium teknologiene, grafikk prosessorene og kommunikasjon båndbreddene er under stadig utvikling og vil på sikt gjøre 3D teknologiene og 3D navigasjon tilgjengelig for publikum.

Les Tele Atlas presentasjon

(TeleAtlas 3D.jpg)Vedlegg
----------------
Vedlegg TeleAtlas 3D.jpg (12KB - 589 nedlastinger)
Toppen av siden Bunnen av siden